Bengt EK Design

Populære produkter

Kjøtt 40-100 °C/100-200°F, 9cm ø Rustfritt

Bengt Ek Design

Kjøtt 40-100 °C/100-200°F, 9cm ø Rustfritt

134 kr
Kjøtt, 0-100°C Rustfritt

Bengt Ek Design

Kjøtt, 0-100°C Rustfritt

82 kr
Mini kjøtt, 4-pakk Rustfritt

Bengt Ek Design

Mini kjøtt, 4-pakk Rustfritt

182 kr

Bengt EK Design

Kvalitet, funksjonalitet, skjønnhet og service er nøkkelordene til Bengt Ek Design.
I 1975 flyttet Bengt Ek fra sitt hjemland Sverige til Lusern i Sveits hvor han grunnla Ek International sammen med sin far som i dag heter Bengt Ek Design. En fabrikk ble åpnet og de første produktene produsert. 
I 1970 kom Bengt inn på University College of Arts and Design, i vente av framtiden reiste Bengt til Asia for å finne nye måter å produsere produkter som fortsatt holder god kvalitet. Varemerket har senere opparbeidet et godt image som en bedrift som er innovativt og som yter god service. 
Bedriften er i konstant utvikling og skaper nye trender. Bengt Ek design distribuerer til topp design butikker rundt om i hele verden.  De har produkter som har vært utstilt på MoMa ( Museum of Modern Art) i New York, Tokyo og San Francisco. 
Bengt sin visjon er å kombinere kvalitet og skjønnhet med funksjonalitet, for å gi kundetilfredshet og nytelse. 
Hos KitchenTime får du et bredt utvalg av tidstagere fra Bengt Ek Design. Flere har et lekent kreativt design. Det finnes timere med Lille My på eller med ulike dyr som gris, flodhest, katt eller ku. Hvorfor slå seg til ro med en enkel original timer når man kan få et lekent kreativt tilskudd til kjøkkenet. 
Bengt Ek tilbyr også termometer med mange gode funksjoner som du finner hos KitchenTime. Utover dette finnes kurver, skjærebrett og vekter.