Ascaso

Ascaso

Ascaso ble grunnlagt i Barcelona, Spania i 1962 av J. Ascaso som spesialiserte seg på produksjon og distrubiering av reservedeler til espressomaskiner. I dag har Ascaso to profesjonelle divisjoner, en som fortsatt fokuserer på reservedeler og en som produserer høykvalitets kaffemaskiner og kaffekverner. Ascaso selger sine produkter i mer enn 70 land over hele verden og fortsette ekspansjonen som produsent av espressomaskiner til både hjem og kontor. Unik design, ny teknikk og høykvalitet med mottoet "til kaffeelskeren".
Ascaso lager profesjonelle espressomaskiner som brukes i både caféer og restauranter, maskinene blir alle produsert og håndmontert i Barcelona. Under produksjonen av deres maskiner utføres hele 25 forskjellige kvalitetskontroller underveis. 

ASCASO ESPRESSOMASKINER I STILREN, RETRO OG MODERNE DESIGN

Ascaso Dream espressomaskin er en av firmaets ikonprodukter, designet av Marc Aranyó og blir montert for hånd. Dream espressomaskin er laget for hjemmebruk og gir en baristakvalitet i fin retrodesign. Kaffemaskinen er laget av aluminium og finnes i flere klassiske farger.

Ascaso Classic kombinerer de nyeste trendene og basemateriale. Kaffemaskinen har moderne design med profesjonelle funksjoner og er laget av ABS plast med rustfrie detaljer. 

Espressomaskinene i Steelserien er laget av 100% rustfritt stål og er en hyllest til Ascaso fabrikken i Barcelona. Med dens funksjoner, stil og robuste design er det en profesjonell kaffemaskin til hjemmet. 

FELLES FUNKSJONER

Den høye kvaliteten på materiale og komponentenr innebærer blant annet at kaffemaskinene kan nå arbeidstemperatur raskt og lave flere kopper fort. Maskinene har to termostater som styrer tempertaturen og beskytter mot overoppheting. Maskinene har også minimal kalkoppbygging. Vanntanken er avtagbar for at du enkelt kan rengjøre den og fylle den. Ovensiden av alle maskinene har en yte som skal holde koppene varme slik at kaffen ikke blir kald. 

KAFFEKVERNER FRA ASCASO

I vårt sortiment finner du espressokverner i flere varianter og størrelser fra Ascaso. Modellene i-mini, i1 og i2 kaffekverner i klassisk og stilren design er laget av aluminium og er designet for å være den perfekte kompletteringen til Ascaso kaffemaskiner i hjemmet eller på arbeids plassen. Kaffekvernene har stegløs justerbar malingsgrad som justeres fra utsiden. Kaffekvernern i-Steel er laget av 100% rustfritt stål med samme profesjonelle funksjoner og er en flott kvern til hjemmet eller arbeidsplassen, passer perfekt med i-Steel espressomaskin. 
Alle kaffekverner er lette å rengjøre, hvilket er viktig å tenke på for å få god kaffe.