Ade

Ramona Bamboo, digital kjøkkenvekt

Ade

Ramona Bamboo, digital kjøkkenvekt

275 kr
TD Kjøkkentimer Grønn

Ade

TD Kjøkkentimer Grønn

119 kr
Slim white, digital kjøkkenvekt

Ade

Slim white, digital kjøkkenvekt

367 kr

Ade

Firmaet ADE ble grunnlagt i Hamburg i 1934, initialt for TACHO-produkter. Under krigen med selskapet ødelagt, men ble startet igjen etter krigen og da gikk de over til å produsere vekter og profesjonelt kjøkkenutstyr. 
Navnet ADE er et synonym for vekter og profesjonelt kjøkkenutstyr som er holdbare, har lang levetid og høy kvalitet. De berømte viftevektene som fortsatt blir solgt den dag i dag er det som gjorde ADE berømt utenfor Tysklands grenser. 
I dag er denne modellen bare ett av flere eksempler på ADEs produktserier. 

I over 80 år har ADE vektene satt standarden innen veiing og nøyaktighet og sørget for at enhver matlagning går som den skal. Hver kjøkkenvekt, baderomsvekt, kroppssanalysevekt og bagasjevekt, kjøkkentimer eller kjøkkentermometer er framstilt etter høye kvalitetskrav når det kommer til funksjonalitet, morderne livsstil og verdi for pengene. 
Med et tydelig fokus på markedstrendene og konsumentbehovene har ADE sikret seg en stor fordel. ADEs produkter selges i over 25 land rundt om i verden. 

Hos KitchenTime finner du manuelle kjøkkentimere og automatiske med sekund og millisekund. Vi har batteridrevet steketermometer som er enkelt å bruke og kjøkkenvekter i ulike farger slik at du finner din favoritt.