Utendørs

Populære produkter

Viser 40 av 473 artikler

Utendørs

Hvis det er en ting Nordmenn elsker så er det å være utendørs!

Prisene varierer fra engangsgriller til 79kr til eksklusive griller for 50 000kr. Her er det bare å finne den grillen som passer til deg og dine behov.

Kanskje du skal reise mye med grillen og ønsker en bærbar grill? Eller kanskje du vil ha en stor grill som imponerer naboen?

Under kategorien utendørs kommer jo selvfølgelig også utendørsmøblene. Hos oss får du enkle franske cafebord som er perfekte på en liten veranda. Du får også de litt større utendørs sofaene som passer perfekt til grill mingling på sommeren. Utendørsmøbler fra kjente merkevarer som Exxent, Jabadabado og Ernst Kirchteiger.

Vi tilbyr også et utvalg røykere fra Muurikka for deg som vil ta utendørs matlaging til neste nivå. Røyking er en av de eldste konserveringsmetodene som også gir en helt spesiell smak på maten og brukes på både fisk, skinke og pølse.

Stekeheller passer perfekt på hytta eller til de som ønsker den mer naturlige grillingen med bål. Stekehellene fra Hällmark er perfekte til friluftspersonen som vil ut i naturen.