Serveringsbestikk

Her finner du alle våre serveringsbestikk. Serveringsbestikk er perfekt når du ønsker å servere mat direkte på bordet, eller sette frem på på buffét bordet. Våre serveringsbestikk er både vakre og funksjonelle, og er tilgjengelig i ulike modeller og materialer. Hos oss finner du alt fra enkeltbestikk som serveringsgafler, serveringsskje, serveringskniver og tranchergafler til komplette serveringssett med enten matchende serveringsgaffel- og kniv eller doble serveringsskjeer. Vi selger også serveringstenger som er praktiske når man skal servere pålegg eller grønnsaker. 
For deg som er kjøttinteressert anbefaler vi å investere i et tranchersett. Men en tranchergaffel og trancherkniv for du enkelt godt grep og kan skjære kjøttet i ønsket tykkelse når du skal servere. 
Sauseskjeer er viktige hvis man serverer saus i et sausnebb eller en skål, det kan bli veldig vanskelig å forsyne seg med en vanlig skje eller en øse, vi tilbyr flere ulike modeller og størrelser.
Et litt mer uvanlig serveringsredskap er risottoskjeen, som gjør det mulig å både røre og servere den populære risretten. 

Sorter 40 / 264 produkter

Populære produkter

Viser 40 av 264 artikler