Skjærebrett

Skjærebrettet lever i symbiose med kjøkkenkniven, og ettersom de aller fleste anser at kniven er det viktigste kjøkkenredskapet er altså også skjærebrettet av stor vekt! Det finnes en mengde ulike skjærebrett tilpasset for ulike endemål, og utover det i flere ulike material og størrelser. For kjøtt passer det best med et skjærebrett med et hakk langs kantene, så kjøttsaften samles opp og ikke renner ut på arbeidsbenken. For brød kan det være bra å ha en brødfjøl med riller som samler opp smuler, mens løk bør skjæres på et skjærebrett av plast. Vil du satse på skjærebrettenes RollsRoyce er det et ordentlig treskjærebrett laget an endetre- de kan nemlig lege seg selv med litt kjærlighet og pleie. Utover skjærebrett i alle former har vi såklart produkter for at du skal kunne ta vare på skjærebrettene på best mulige måte. Når man bearbeider kylling må man være forsiktig, det spiller ingen rolle hvilket skjærebrett man velger, så lenge den er lett å rengjøre slik at du blir kvitt eventuelle bakterier. Vi selger flere skjærebrettsett med flere ulike skjærebrett til ulike råvarer slik at bakterier ikke sprer seg. 
Det som også er viktig å tenke på når du velger skjærebrett er å tenke på hvilke kniver du har, velger du et skjærebrett i marmor må du være forsiktig slik at knivene ikke skades. 

Populære varemerker

Les mer