Stekepanner

Populære produkter

Viser 40 av 330 artikler

Stekepanner

En støpejernspanne er holdbar, men du burde være forsiktig når du vasker den for å bevare de naturlige egenskapene. En støpejernspanne kan fort tørke ut av såe og vann, derfor kan du smøre den med litt olje etter rengjøring slik at den naturlige fuktigheten bevares. Med en rustfri stekepanne er det viktig å bruke matfett for at maten ikke skal brenne seg fast, en rustfri variant er relativt enkel å rengjøre og et holdbart alternativ.

Et tredje alternativ er en stekepanne med et belegg, en panne med non-stick belleg er veldig enkel å håndtere ettersom belegget gjør at maten ikke brenner seg fast. Dog må man være forsiktig med varmen når man brukes en slik panne, da belegget kan bli skadet vel veldig høy temperatur. En slik panne er også veldig enkel å rengjøre, varmes opp fort og den tåler veldig mye hverdagsbruk. Tenk bare på at det ikke er så bra å bruke en panne der belegget er skadet. 

En annen faktor som er viktig å tenke på er hvor tykk bunnen på stekepannen er. En tykk bunn tar jo lengre tid å varme opp, men en slik panne vil også holde mye bedre på varmen og gi en jevnere steketemperatur. Hvis stekepannen har et håndtak som er varmetålig kan du først brune matvarene i stekepannen for så å sette hele stekepannen i ovnen for gjennomsteking. 

I vårt sortiment har vi inkludert stekepanner for deg som elsker inernasjonal mat som pizza og paella. Med en paellapanne kan du lage ordentlig paella, de fleste paellapannene våre kan brukes på åpen ild. For deg som foretrekker pizza har vi pizzapanner som hjelper deg å lage god pizza på en enkel måte.

Utover stekepanner har vi også stekeplaer  i ulike former som kan brukes på grillen og på ovnen, mange av platene har både en glatt og en side med riller.