Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
LAGERTØMMING: opptil 80% på alt*! Akkurat nå har vi høyt trykk og lengre leveringstider. Shop SALG»
Sautépannen kan bli sett på som en hybrid mellom en kasserolle og en stekepanne. Utformingen med høyt hvelvede vegger er bygget for å spre varme bort fra sautépannens bunn.
Som med alle typer panner bør du vurdere kvaliteten, materiale og størrelse før du kjøper en sautépanne. Sautépanner er vanligvis laget av rustfritt stål eller aluminium, både med og uten belegg. En belagt sautépanne er utmerket til å steke for eksempel fisk i, men hvis du skal lage sauser bør du bruke plastredskap å unngå å skade belegget. Her finner du våre ulike sausepanner som er spesielt utviklet for tilberedning av sauser. En sauspanne eller sautese er en liten og smidig panne som også passer veldig godt til baking når du skal varme eller smelte ingredienser.
Siden varmefordelingen blir jevnere er det mindre sjanse for at for eksempel fisk og grønnsaker brenner seg fast eller faller fra hverandre. Mange kokker synes at sautépannen er den mest optimale stekepannen, nettopp fordi den kombinerer kasserollens og stekepannens funksjoner. Sautepanner øker dessuten dine sjanser for å lykkes med risretter som risengrynsgrøt eller risotto.