Kokebøker

En kokebok kan være redningen på en inspirasjonsløs dag, en kjøkkenhylle fylt med ulke kokebøker er ikke bare kjekt å ha, men et vakkert tilskudd på kjøkkenet. En kokebok er også en flott bursdagsgave, vert-eller vertinnegave. Man kan aldri ha for mange kokebøker og det finnes ikke grenser for hvor mange ulike temaer det finnes der ute.

Har du nettopp kjøpt en Crock-Pot kan det være et godt tips å ha oppskrifter som er tilpasset den typen matlaging. Eller hvorfor ikke lære seg mer om gastronomisk matlaging?
For deg som er lei av søl og flekker som kommer på kokebøkene når du bruker de mens du lager mat finnes det en løsning. Hos oss finner du i tillegg til kokebøker også beskyttelse og praktiske stativ til kokebøker, de kommer i for eksempel støpejern og Acaciatre. Ved å ha boken oppstilt i et kokebokstativ blir oppskriften lett tilgjengelig og du slipper unødvendig styr, søl - matlagingen blir så mye enklere. Vi har også stativ til iPad for deg som bruker nettbrett til å vise oppskriften. 

Populære varemerker

Sorter 18 / 18 produkter