Potetskreller

En potetskreller kan fremstå som et verktøy som bare må finnes. Men i vårt potetelskende land er det nok ett av de vanligste kjøkkenredskapene. Å skrelle poteter og grønnsaker manuelt er kanskje ikke det mest stimulerende arbeidet i kjøkkenet, men med en bra og ergonomisk potetskreller kan det iallefall gå litt fortere. Er du en av de som synes å skrelle poteter og grønnsaker er et evig styr kan du investere i en elektrisk potetskreller.
En god potetskreller skal ikke bare fungere for de utallige potetene vi skreller, men også for grønnsaker, som zucchini og gulerøtter og parmesanost. Vi har potetskrellere og grønnsaksskrellere i ulike former og farger for å passe alle forutsetninger og endemål. Vi har også potetskrellere som passer hele familien, uansett om venstre- eller høyrehendt. Vil du ha en skikkelig kvalitativ og effektiv potetskreller vil vi anbefale Mastrads med keramisk blad. 

Du kan også sjekke ut vår potetskreller med sveiv som er en kombinasjon av en salatslynge og potetskrelle som passer perfekt til potet. Ved å fylle opp potetskrelleren med potet og vri håndtaket et par ganger så skreller potetskrelleren poteten for deg. 

Populære varemerker

Sorter 40 / 68 produkter

Viser 40 av 68 artikler