Keramisk kniv

Keramiske kniver har en mengde fordeler, og er vel verdt å teste om du enda ikke har gjort det!

Populære produkter

Kampanje
Keramisk kokkekniv 18 cm

Kyocera

Keramisk kokkekniv 18 cm

767 kr
Kampanje
Keramisk kokkekniv, 14 cm

Kyocera

Keramisk kokkekniv, 14 cm

571 kr
Kampanje
Keramisk tagget tomatkniv 12,5 cm

Kyocera

Keramisk tagget tomatkniv 12,5 cm

509 kr
Keramisk Santokukniv

Stellar

Keramisk Santokukniv

479 kr
Keramisk skallkniv 11 cm hvit

Satake Hi-Tech

Keramisk skallkniv 11 cm hvit

641 kr
Keramisk skallkniv 7,5 cm, svart blad

Kyocera

Keramisk skallkniv 7,5 cm, svart blad

459 kr
Kampanje
Keramisk skallkniv hvitt blad 7,5 cm

Kyocera

Keramisk skallkniv hvitt blad 7,5 cm

321 kr
Kampanje
Liten Japansk kokkekniv 11,5 cm

Kyocera

Liten Japansk kokkekniv 11,5 cm

433 kr
Kampanje
Keramisk tagget tomatkniv 12,5 cm, svart blad

Kyocera

Keramisk tagget tomatkniv 12,5 cm, svart blad

674 kr
Kampanje
Keramisk grønnsakshakker 15 cm svart

Kyocera

Keramisk grønnsakshakker 15 cm svart

1 528 kr
Kampanje
Keramisk grønnsakshakker 15 cm

Kyocera

Keramisk grønnsakshakker 15 cm

782 kr

Keramisk kniv

En keramsik kniv holder seg skarp lengre enn vanlige kjøkkenkniver da materialet er betydelig hardere. Keramiske kniver har dessuten fordelen at de aldri ruster, de fører aldri over metallsmak til maten, og de medfører mindre risiko for bakteriespredning. Skal du derimot skjære i ben, skalldyr og andre harde råvarer bør du ikke bruke en kniv i keramikk, da passer andre material bedre. Skjærer du mye salat og benfritt kjøtt er derimot en keramisk kniv optimal. Ettersom kanten er så hard slites den veldig langsomt og din kniv håller seg skarp tross regelmessig bruk. Mange påstår at det kreves 1 keramisk knivslipning på 10 knivslipninger av en stålkniv. I vårt sortiment finner du keramiske kviner i flere ulike modeller og størrelser.