Keramisk kniv

Keramiske kniver har en mengde fordeler, og er vel verdt å teste om du enda ikke har gjort det!

Populære produkter

Keramisk tagget tomatkniv 12,5 cm

Kyocera

Keramisk tagget tomatkniv 12,5 cm

502 kr
Keramisk skallkniv 11 cm hvit

Satake Hi-Tech

Keramisk skallkniv 11 cm hvit

556 kr
Keramisk skallkniv hvitt blad 7,5 cm

Kyocera

Keramisk skallkniv hvitt blad 7,5 cm

220 kr
Liten Japansk kokkekniv 11,5 cm

Kyocera

Liten Japansk kokkekniv 11,5 cm

366 kr
Keramisk kokkekniv, 14 cm

Kyocera

Keramisk kokkekniv, 14 cm

513 kr
Keramisk grønnsakshakker 15 cm svart

Kyocera

Keramisk grønnsakshakker 15 cm svart

1 659 kr
Keramisk grønnsakshakker 15 cm

Kyocera

Keramisk grønnsakshakker 15 cm

733 kr
Keramisk kokkekniv

Kyocera

Keramisk kokkekniv

610 kr

Keramisk kniv

En keramsik kniv holder seg skarp lengre enn vanlige kjøkkenkniver da materialet er betydelig hardere. Keramiske kniver har dessuten fordelen at de aldri ruster, de fører aldri over metallsmak til maten, og de medfører mindre risiko for bakteriespredning. Skal du derimot skjære i ben, skalldyr og andre harde råvarer bør du ikke bruke en kniv i keramikk, da passer andre material bedre. Skjærer du mye salat og benfritt kjøtt er derimot en keramisk kniv optimal. Ettersom kanten er så hard slites den veldig langsomt og din kniv håller seg skarp tross regelmessig bruk. Mange påstår at det kreves 1 keramisk knivslipning på 10 knivslipninger av en stålkniv. I vårt sortiment finner du keramiske kviner i flere ulike modeller og størrelser.