Kasseroller

Kasserollen er uunnværlig på kjøkkenet, og kommer i alle størrelser for ulike bruksområder. En tykk bunn er nødvendig for at kasserollen skal holde varmen, rustfritt stål gir en bedre overflate som er lettere å holde ren, mens aluminium leder varme bedre. Av denne grunn er det mange produsenter som har laget en kombinasjon, hvor overflaten er laget av rustfritt stål og med en aluminiumskjerne. Det finnes også kasseroller med belegg av teflon eller lignende, for å unngå at maten brenner seg fast. 

Med en kasserolle hvor maten brenner seg fast er det vanskelig å lykkes i matlagingen. Derfor bør du velge kasseroller som holder lenge, og kan hjelpe deg å nå ditt potensial på kjøkkenet. I vår butikk finner du både store og små kasseroller laget av ulike materialer som støpejern, kobber og kasseroller med keramisk belegg. Vi har kasseroller som fungerer for alle typer matlaging og noen som er spesialdesignet som for eksempel pastakasseroller.
Vi har også kasseroller som er bain marie, hvilket innebærer at de varmer opp råvarer skånsomt gjennom å gradvis øke temperaturen til den ønskede temperaturen oppnås. Du finner også en kasserolle med helletut slik at du kan helle av vann. De mindre modellene er perfekte når du skal varme melk eller til å smelte smør eller sjokolade. 

Hos oss finner du det du leter etter! 

Les mer

Populære varemerker

Sorter 40 / 163 produkter

Viser 40 av 163 artikler