Gryter

Her finner du de klassiske grytene!
Et kjøkkenredskap man ikke kan være foruten og som alltid har hatt en viktig rolle under matlagingen. En gryte kan brukes til mange typer mat og har en naturlig plass på kjøkkenet. Hos oss finner du gryter til ulik pris, kvalitet, størrelse og materiale. De ekstremt populære grytene fra Le Creuset finnes i mange varianter slik at du kan får høy kvalitet til meget god pris. Grytene våre varierer fra minigryter som rommer så lite som 10 cl og store gryter som rommer hele 50 L. Vi har selvfølgelig også alt der i mellom. Her finner du mange gryter av høy kvalitet. Jo høyere kvalitet, jo lengre levetid. For å forlenge levetiden bør du, som med alt kjøkkenutstyr, ta godt vare på gryten. Pass på at ingenting brennes fast og vask den forsiktig og nøye. I denne kategorien finner du også våre saftkokere på 7,8L og 8,0L slik at du kan lage deilig saft av årets avling!

De ulike materialene gir din gryte ulike egenskaper. En støpejernsgryte er både slitesterk og hard og har ofte et medfølgende lokk til gryten. De fleste støpejernsgrytene passer på alle varmekilder. En gryte i kjeramikk er en ovnsikker gryte, hvilket kan være smidig ved tilberedning av matretter som både må stå på stekeplaten og i ovnen. 
En emaljert gryte, en rustfri gryte eller en gryte i steingods er et godt valg for deg som vil ha slitesterk gryte er disse alternativene bra, de får sjelden riper og tåler mye. Her finner du også ulike jerngryter, slike gryter slipper slipper en liten del av jernet i maten og gir deg næringsrik mat. 

Populære varemerker

Sorter 40 / 254 produkter

Populære produkter

Viser 40 av 254 artikler