Gryter

Kasseroller og gryter er en av de mest essensielle redskapene på kjøkkenet. Avhengig av hva som skal tilberedes varier behovet for ulik gryte eller kasserolle. Hos oss finner du et stort utvalg av ulike gryter. Vi har minigryter, kobberkasseroller, dampkokere, grytesett, slow cooker, tagine, jerngryter og vanlige gryter i aluminium og rustfritt stål. Vi har med andre ord gryter til en hver anledning. Mange gryter har aluminiumkjerne ettersom dette metallet har rask varmespredning. En kasserolle med tykk bunn gir jevn og gøy varme og en gryte i rustfritt stål er enkel å rengjøre. Visse gryter har også non stick belegg som motvirker at maten fester seg. Det er alltid lurt å ha en godt utvalg med gryter, selv om de fleste gryter kan brukes til alt er det en vesentlig forskjell på hvor enkel matlagingen blir. Skal du lage får-i-kål er det viktig å ha en gryte som er egnet til lag koking og som ikke lar maten feste seg i bunnen, en vanlig gryte som ikke har jevn varme fordeling vil ødelegge maten.

Kasserollene eller grytenes størrelse og vekt, samt håndtakets utforming er viktig å tenke på slik at du får en gryte du trives med. Det er en god idé å ha gryter i flere størrelser slik at du kan tilpasse matlagingen din. De fleste grytene vi selger har medfølgende lokk. 

I denne kategorien finner du også trykkokere som gjør at du kan få forkortet køtiderer ettersom trykkokeren tilberedes råvarer på høy temperatur og et høyere trykk sammenliknet med en vanlig gryte. 

Her finner du med andre ord kasseroller og gryter til en hver anledning.

Populære varemerker

Ruffoni Kopparkärl