Inspiration

Risotto med riskoker

30 september 2018

risotto i riskokare

Lag fantastisk god risotto på en rask og enkel måte med riskoker. Denne oppskriften fra Hamilton Beach er en raskt forberedt risotto med hjelp av Digital Simplicity Riskoker.

INGREDIENSER (8 porsjoner)

 

2 ts matolje

2 egg

2 ss sesamolje

2 gulrøtter, skrelt og hakket

1 gul løk, hakket

1 hvitløksfedd, presset

2 dl sopp, i skiver

2 dl purreløk, hakket

1 ts salt

1 ts svart pepper

5 dl langfibret ris

6 dl kylling buljong

2 ss soya

2 dl fryste erter

 

SLIK GJØR DU

Stek eggene med matolje i en stekepanne i ca. 3 minutter, skjer deretter eggene i skiver på ca. 1 cm.

 

Stek gulrøtter, gul løk og hvitløk med sesamolje i stekepanne i ca. 2 minutter. Tilsett sopp og purreløk i stekepannen og krydre med salt og pepper, stek ytterligere i ca. 2 minutter. Hell blandingen i Riskokeren.

Tilsett risen, kylling buljongen og soyaen i Riskokeren. Rør om noen ganger.

Sett lokket på og velg så WHITE RICE.

Når risen er klar tilsettes det egg og fryste bønner.

Vent i 5 min innen servering.