INGREDIENSER (8 porsjoner)
2 ts matolje
2 egg
2 ss sesamolje
2 gulrøtter, skrelt og hakket
1 gul løk, hakket
1 hvitløksfedd, presset
2 dl sopp, i skiver
2 dl purreløk, hakket
1 ts salt
1 ts svart pepper
5 dl langfibret ris
6 dl kylling buljong
2 ss soya
2 dl fryste erter
SLIK GJØR DU
Stek eggene med matolje i en stekepanne i ca. 3 minutter, skjer deretter eggene i skiver på ca. 1 cm.
Stek gulrøtter, gul løk og hvitløk med sesamolje i stekepanne i ca. 2 minutter. Tilsett sopp og purreløk i stekepannen og krydre med salt og pepper, stek ytterligere i ca. 2 minutter. Hell blandingen i Riskokeren.
Tilsett risen, kylling buljongen og soyaen i Riskokeren. Rør om noen ganger.
Sett lokket på og velg så WHITE RICE.
Når risen er klar tilsettes det egg og fryste bønner.
Vent i 5 min innen servering.