Inspiration

Pølsegryte med ris

10 oktober 2016

En superenkel pølsegryte med få ingredienser, perfekt hvis du er på farta eller vil spare penger.

En superenkel pølsegryte med få ingredienser, perfekt hvis du er på farta eller vil spare penger.


Du trenger (4 porsjoner):

  • 400g kjøttpølse
  • 1 gul løk
  • 2 dl fløte
  • 1 dl melk
  • 200-300g champignon
  • 2-3 ss tomatpuré
  • 1 ss japansk soya
  • Kalvefond
  • Salt & pepper
  • Timian

Ris til 4 personer

Slik gjør du:

  1. Kok risen etter pakkens beskrivelse.
  2. Fres løken og pølsen i en stekepanne med litt smør til løken og pølsen har fått litt farge. Tilsett soppen og stek i ytterligere noen minutter.
  3. Tilsett fløte, melk, tomatpuré soya og fond. Kok på lav varme i ca.10 minutter. Smak til med salt, pepper og timian.
  4. Server med ris i en dyp tallerken.