Inspiration

Peanøttfudge

07 november 2018

Peanøttfudge

Salt fra peanøttsmør, sødme fra honning og et hint av sitron gjør denne fudgen til en favoritt til julekosen som du ikke vil være foruten.


Ingredienser:
(ca. 12 stk.)

1,5 dl peanøttsmør (gjerne en crunchy variant som kun inneholder peanøtter og evt. litt salt)
2 ms flytende honning
Skallet fra 1 sitron
Eventuelt 1 krm salt (behøves ikke om peanøttsmøret inneholder salt)


Slik gjør du det:

1. Rør sammen alle ingrediensene. Dersom peanøttsmøret er veldig seigt og vanskelig å blande, kan du helle ingrediensene i en kasserolle og varme dem på svært lav varme en kort stund til alt har blitt mykt, og deretter blande dem sammen.
2. Kle en matboks eller lignende med bakepapir og fordel peanøttfudgen i den. La stå i fryseren i 45 minutter.
3. Skjær fudgen i biter. Server umiddelbart. Oppbevares i fryseren.

Fudgen kan serveres på et serveringsfat fra Bloomingville.


Linn - Dietistenlinn