Minipizzaer med parmaskinke og geitost
Superenkle, gode minipizzaer til mingel, mellommåltid eller snacks!
Du trenger:
1 ferdig pizzadeig
200 g parmaskinke
10 soltørkede tomater
5 røda, gule cocktailtomater
4 ss pinjekjerner
1 rull geitost, mini
1 boks tomatsaus
Revet ost
Fersk basilikum
Ruccola
Til Minipizzaer med parmaskinke
Tomatsaus
Revet ost
Parmaskinke
Soltørkede tomater
Ruccola
Pinjekjerner
Til Minipizzaer med geitost
Tomatsaus
Geitost
Cocktailtomater
Basilikumblader
Pinjekjerner
- Sett ovnen på 225 grader.
- Rull ut pizzadeigen og skjær ut små runde biter av deigen, for eksempel med hjelp av et glass. Alternativt skjær deigen i mindre biter og kjevle ut små sirkler med ca. 8cm i diameter. Legg pizzaene på en plate med bakepapir.
- Bre ut tomatsaus på hver pizza og strø over revet ost på halvparten av pizzaene og en skive geitost på den andre halvdelen. Sett i ovnen i 10 minutter.
- Rist pinjekjerner lett og skjær soltørkede tomater og cocktailtomater i skiver.
- Ta ut pizzaene og fordel parmaskinke, soltørkede tomater, pinjekjerner og ruccola på pizzaene med revet ost. Fordel cocktailtomater, pinjekjerner og basilikumbladet på pizzaene med geitost.
- Klare til servering!