Inspiration

Oppskrift | Minipizzaer med parmaskinke og geitost

23 november 2016

Superenkle, gode minipizzaer til mingel, mellommåltid eller snacks!

Superenkle, gode minipizzaer til mingel, mellommåltid eller snacks!


1 ferdig pizzadeig
200 g parmaskinke
10 soltørkede tomater
5 røda, gule cocktailtomater
4 ss pinjekjerner

1 rull geitost, mini
1 boks tomatsaus
Revet ost
Fersk basilikum
Ruccola

Til Minipizzaer med parmaskinke
Tomatsaus
Revet ost
Parmaskinke
Soltørkede tomater
Ruccola
Pinjekjerner

Til Minipizzaer med geitost
Tomatsaus
Geitost
Cocktailtomater
Basilikumblader
Pinjekjerner

  1. Sett ovnen på 225 grader.
     
  2. Rull ut pizzadeigen og skjær ut små runde biter av deigen, for eksempel med hjelp av et glass. Alternativt skjær deigen i mindre biter og kjevle ut små sirkler med ca. 8cm i diameter. Legg pizzaene på en plate med bakepapir.
     
  3. Bre ut tomatsaus på hver pizza og strø over revet ost på halvparten av pizzaene og en skive geitost på den andre halvdelen. Sett i ovnen i 10 minutter.
     
  4. Rist pinjekjerner lett og skjær soltørkede tomater og cocktailtomater i skiver.
     
  5. Ta ut pizzaene og fordel parmaskinke, soltørkede tomater, pinjekjerner og ruccola på pizzaene med revet ost. Fordel cocktailtomater, pinjekjerner og basilikumbladet på pizzaene med geitost.
     
  6. Klare til servering!