Inspiration

Julete knekkebrød

07 november 2018

Juleknekkebrød

Hjemmelaget knekkebrød er et luksuriøst innslag på matbordet, og er dessuten superenkelt å lage. Her med smak av ingefær og kanel, noe som gjør det til en selvfølge til julekosen.


Ingredienser:

1 dl havregryn
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
½ dl chiafrø
½ dl gresskarkjerner
1 dl havremel
½ ts salt
1 stk. malt ingefær
½ ts malt kanel
½ dl rapsolje
2 dl kokende varmt vann

Slik gjør du det:

1. Rør sammen alle ingredienser.
2. Legg deigen på en plate kledd med bakepapir. Plasser enda et bakepapir over og rull ut deigen med en kjevle mellom de to bakepapirene.
3. Ovnsbak på 150 grader midt i ovnen i ca. en time, eller til knekkebrødet har blitt sprøtt og fått litt farge.

Juleknekkebrødet serveres på Skjærebrett Nature fra Bloomingville.


Linn - Dietistenlinn