Inviter på middag med Raclettegrill

Inviter gjestene dine på raclette og integrer selve matlagingen i middagsselskapet med en raclettegrill. Det er både hyggelig og enkelt, og krever få forberedelser. Her finner du populære raclettegriller fra Severin i flere ulike størrelser og modeller som passer utmerket når du vil lage mat rundt bordet med familier og venner.

Hvordan gjør man det? Kjøp en ordentlig stor racletteost (gjerne et par ulike typer). Fyll opp matbordet med finskåret kjøttpålegg, pølser, ferske grønnsaker og tilbehør. Still raclettegrillen på midten av bordet og sitt ned. Ettersom alt som behøves allerede står på bordet, kan gjestene fokusere på hverandre og matlagingen hele kvelden.

Populære produkter

Kombinert Raclette og Fondue

Severin

Kombinert Raclette og Fondue

699 kr
Raclette Grill Natursten

Severin

Raclette Grill Natursten

831 kr
Mini Raclett 4 Panner

Severin

Mini Raclett 4 Panner

312 kr

Inviter på middag med Raclettegrill

Hva er raclette?

Raclette er en ostesort som smelter på en veldig fin og spesiell måte under høy varme. En raclettegrill består i grunnen av en grillplate der du steker og griller ulike råvarer som kjøtt og grønnsaker. Under grillplaten plasserer du medfølgende småpanner fylt med en skive racletteost i hver. Når råvarene er klare og racletteosten har smeltet i formen sin, skraper du ut osten og spiser den sammen med det du nettopp har tilberedt. Like hyggelig sammen med barna som med vennegjengen. Alle får lage sin egen mat rundt matbordet!