Juicemaskiner & Råsaftsentrifuger

Viser 40 av 61 artikler

Juicemaskiner & Råsaftsentrifuger

En sentrifugejuicer kalles også blant annet juiceslynge, råsaftsentrifuge, saftsentrifuge. De jobber med en hurtigroterende knivskive kutter opp råvarene og kaster fruktkjøttet opp i en sil, og det er silen som fungerer som en sentrifuge som ekstrakterer fruktjuicen fra fruktkjøttet. En slik maskin har en kraftig motor som oftest har mellom 700-1000 watt. 

Juicemaskiner kalles ofte slowjuicer, saftpresse, juicepresse eller råsaftpresste. Denne maskinen fungerer med at saften blir presset eller klemt ut av frukten ved hjelp av en roterende skrue eller liknende. Disse motorene er ikke fullt like kraftige og ligger mellom 150-400 watt. 

Vi har juicepressere der du selv presser frukten og juicen kommer smidig ut av kranen på presseren. Det finner også maskiner med enklere funksjoner det eneste du trenger å gjøre er å tilsette frukten, gjerne med skallet på, og ender opp med ferskpresset juice. Hvilken juicemaskin, slowjuicer eller råsaftsentrifuge som passer best for deg avhenger av hvor mye tid og jobb du selv ønsker å gjøre. De fleste maskinene er lette å rengjøre og kan enkelt tas fra hverandre for å rengjøres, mange modeller kan også vaskes i oppvaskmaskin.