Sofaer

Populære produkter

Viser 34 av 116 artikler

Sofaer

Er du på utkikk etter en ny sofa har du kommet til rett sted! I denne kategorien finner du alle KitchenTimes sofaer. Avhengig av behov og størrelsen på rommet kan du velge mellom 2 seter sofa, 3 seter sofa, 4 seter sofa eller 5 seter sofa. En sofa må ikke nødvendigvis stå på stua, man kan for eksempel få en kjøkkensofa eller en utesofa til verandaen. 
En sofa skal både være stilren, tiltalende og komforen er selvfølgelig viktig. Mange foretrekker dype sofaer, noen vil ha en hardere sofa, material og farge spiller en stor rolle når du skal kjøpe sofa, derfor ønsker vi å tilby mange ulike typer og design for at du skal finne din perfekte sofa. En skinnsofa kan være et moderne tilskudd i et hjem, eller det som kompleterer din stil. Eller er du kanskje interessert i en sovesofa for en mer praktisk løsning når du får gjester. 
Hjørnesofaer er praktisk i de fleste hjem da du får mye ut av plassen og du rammer inn stuen på en fin måte, alternativt kan du kjøpe en sofa med sjeselong eller divan for å få en blanding mellom hjørnesofa og en vanlig 3 seter/2 seter sofa. En designsofa er gjerne en litt dyrere sofa, men også en investering til hjemmet med mange fordeler. Bedre materiale som holder lenger, du får en unik sofa og ikke minst bedre komfort og slitestyrke.