dekor

Viser 40 av 342 artikler

dekor

Her finner du et bredt sortiment av vakre pyntegjenstander for kjøkken og hjem. Vi har flere ulike dekorasjoner, både sesongbaserte og som kan stå framme hele året. En vakker dekor på kjøkkenbordet, kommoden eller i vinduskarmen gjør hjemmet vakrere og mer personlig. Vi håper du kan finne noe som passer din smak og innredning. 

I vårt sortiment finner du utrolig mange fine skulpturer og figurer i blant annet glass, sølv og messing. Vi har ornamenter fra populære merker som Rosendahl, Kaj Bojesen og PR Home.
De største produktgruppene i denne kategorin er bokstøtter, kunstglass, skulpturer og veggdekorasjoner, vi håper at du finner det du er ute etter i vårt brede sortiment. 


Her finner du pynt og dekor. Vi har flere forskjellige dekorasjoner, både de som er sesongmessige og de ​​som med fordel kan være fremme hele året! Et vakkert ornament på kjøkkenbordet eller i vinduskarmen vil gjøre hjemmet ditt både vakrere og mer personlig. Vi håper du vil finne noe som passer din smak og innredning. Til veggen har vi flere bilder, speil, bilderammer, skilt og postere, det er bare å velge og vrake blant de ulike motivene for å gjøre ditt kjøkken komplett. Til kontoret har vi bokstøtte, fotorame, globus, mindre skulpturer og konvoluttholder.
Sesongbasert pynt finner du også i denne kategorien, vi selger julepynt, påskepynt, bursdagsdekorasjoner og 17. mai pynt, fordelen med en nettbutikk er at vi kan tilby et bredt utvalg på alle sesongvarer året rundt, og med våre lavere kostnader tilbyr vi de til billigere pris!