Baking

Viser 40 av 125 artikler

Baking

Det er ingenting som dufter så godt som nybakt brød eller kaker, så det er viktig at du har de riktige produktene du trenger for å kunne bake dine favoritter. Vi har alt du trenger for å lykkes med bakingen, uansett om du er en som bare baker en gang i året eller om du er en hobbybaker. forutenom de vanligste kjøkkenredskapene slikkepott, visp og bakebolle har vi andre redskap som kakeformer, sprøyteposer og bakematter for deg som ønsker å ta bakingen til neste nivå. 

Er du mer interessert i brødbaking eller er en pizzaentusiast har vi bakesten, brødformer og deigskraper for å gjøre sjansen for suksess mye større. Som nybegynner er det en god idé å kjøp et bakesett der du får detgrunnleggende utstyret til bakingen, disse settene er perfekte som inflytningsgave eller som et hint til en du ønsker at bakte mer. 

Vi på KitchenTime elsker alle som elsker å bake, vi selger utstyr som er mer rettet med den mer avanserte og spesialiserte bakingen. Utstyr til for eksempel cake cops, sjokoladeformer, kakestempel eller makronformer. Klikk deg rundt i vårt enorme bakesortiment!