Om KitchenTime

Hos KitchenTime kan du finne alt til kjøkkenet ditt. I vårt store sortiment finner du kvalitetsprodukter for matlagning, baking og inredning for kjøkkenet til bra priser. Vårt mål er at du skal føle deg trygg med at du kan finne akkurat det produkt du trenger til rett pris, uten å lete i flere butikker. Vi synes at kjøkkenet er hjemmets hjerte og fascineres av de underverk som kan oppstå der. Vi vil tilby deg fantastiske produkter som gjør at du kan både lykkes og trives på kjøkkenet.
 

om kitchentime
 

Vi på KitchenTime er en ambisiøs og morsom gjeng som vil bygge verdens beste plass når det kommer til produkter for kjøkkenet. Vi prøver hele tiden å formidle vår kjærlighet til kjøkkenet i alt vi gjør, og vi vil at du som kunde skal få den beste mulige opplevelsen i butikken, Facebook, Instagram eller når du har kontakt med vår kundeservice. Vi er et team med mange talenter som liker nye utfordringer og spennende nyheter, både i og utenfor kjøkkenet.

Kontakt oss 

KitchenTime
Forumgallerian/Smedsgränd 5A (kontor, ikke returer/leveranser/salg)
75320 Uppsala
kundeservice@kitchentime.no
Tel: +47 23 96 25 86

Slik begynte det

I 2010 bestemte Joel og Anton seg for å stare en nettbutikk som da gikk under navnet Lykka. I begynnelsen drev de Lykka parallelt men konsulentforetak innen e-handel, i 2012 bestemte de seg for å satse helt på nettbutikken. I løpet av 2012 tilkom det flere ansatte og steg ble tatt for å blir Nordens største kjøkkenbutikk på nettet, blant annet byttet de navn fra Lykka til KitchenTime. Navnebyttet gjorde tanken bak Lykka tydligere: salg av kjøkkenprodukter som gir kvalitetstid på kjøkkenet og utenfor, men gjorde også ekspansjonen til nye land enklere. I samband vi nettbutikkene KitchenTime.no og Kitchentime.fi - målet er fortsatt å nå ut til flere land. 

Vi er KitchenTime
Vi på KitchenTime er et ambisiøst og kreativt team som vil bygge verdens beste plass når det kommer til produkter til kjøkkenet. Vi har kommet langt og er i dag er et av Sveriges raskest voksende e-handelsforetak. Vi jobber hele tiden for å formidle vår kjærlighet til kjøkkenet i alt vi gjøre, og vil du som kunde skal få best mulig opplevelse i butikken samt Facebook, Instagram eller i kontakt med vår kundeservice. Vi er et team med mange talenter som liker utfordringer og spennende nyheter. 

 

Våre verdier

Våge, utfordre og innovere

Sammen mot toppen

Vis respekt og vær ydmyk