Leveranseinformasjon

Fraktavgift

På KitchenTime.no tilbyr vi fri frakt om du handler for mer enn 999 NOK. For bestillinger under dette beløp tilkommer en fraktavgift på 59 NOK. 

Leveransetid

For å kunne tilby et så bredt sortiment som mulig jobber vi med flere ulike lager. Leveransetiden kan derfor være forskjellig fra produkt til produkt. På hvert produkts informasjonside finner du estimert leveransetid for det spesifikke produktet. Om du bestiller flere varer med ulike leveransetider, sender vi alle produkter sammen, og det er da den lengst angitte leveransetiden som gjelder. 

Om det skulle oppstå forsinkelser som resulterer i at vi ikke kan levere produktene innen utsatt dato så har du selvfølgelig rett til å avbestille varene om du ønsker det. Du har alltid full rett å angre bestillingen og 90 dagers åpent kjøp. 

Returer

Ved retur skal produktet være ubrukt og uforandret. Ved godkjent retur så returneres hele produktets kostnad.

Reklamasjon

Om du har fått et produkt som er defekt hjelper vi deg selvfølgelig så godt vi kan for å rette til dette. Hvordan dette løses kan være forskjellig fra gang til gang, derfor er det viktig at du alltid kontakter kundeservice når du vil gjøre en reklamasjon. Ved enkelte tilfeller trenger vi varen for å undersøke den på plass, og ved andre tilfeller holder det at du som kune kan påvise feilen med hjelp av t.eks. et foto av produktet som tydelig viser defekten. Om varen må sendes til oss står vi for frakten, forutsatt at din reklamasjon blir godkjent. 

Har du spørsmål om din leveranse er du varmt velkommen å høre av deg på enten kundeservice@kitchentime.no eller per telefon 23 96 18 95