Leveranseinformasjon

Fraktavgift

På KitchenTime.no tilbyr vi fri frakt om du handler for mer enn 499 NOK. For bestillinger under dette beløp tilkommer en fraktavgift på 49 NOK. Utover en eventuell fraktavgift tilkommer ingen andre kostnader, verken toll eller moms.
Hjemmeleveranse koster 99kr, bestillingen leveres hjem til døren mellom kl. 17-21. Du vil bli varslet på sms 30-60 minutter før levering og ønsket leveringsdag kan endres når pakken kan spores.

Leveransetid

For å kunne tilby et så bredt sortiment som mulig jobber vi med flere ulike lager. Leveransetiden kan derfor være forskjellig fra produkt til produkt. På hvert produkts informasjonside finner du estimert leveransetid for det spesifikke produktet. Om du bestiller flere varer med ulike leveransetider, sender vi alle produkter sammen, og det er da den lengst angitte leveransetiden som gjelder. 

Om det skulle oppstå forsinkelser som resulterer i at vi ikke kan levere produktene innen utsatt dato så har du selvfølgelig rett til å avbestille varene om du ønsker det. Du har alltid full rett å angre bestillingen og 30 dagers åpent kjøp. 

På din ordrebekreftelse står estimert leveransedato oppgitt, mottar du ikke bekreftelse på at bestillingen er på vei når datoen har passert er du velkommen til å kontakte oss.

Returer

Ved retur skal produktet være ubrukt og uforandret. Ved godkjent retur så returneres hele produktets kostnad. Les mer om hvordan returer fungerer her.

Reklamasjon

Om du har fått et produkt som er defekt hjelper vi deg selvfølgelig så godt vi kan for å rette til dette. Hvordan dette løses kan være forskjellig fra gang til gang, derfor er det viktig at du alltid kontakter kundeservice når du vil gjøre en reklamasjon. Ved enkelte tilfeller trenger vi varen for å undersøke den på plass, og ved andre tilfeller holder det at du som kune kan påvise feilen med hjelp av t.eks. et foto av produktet som tydelig viser defekten. Om varen må sendes til oss står vi for frakten, forutsatt at din reklamasjon blir godkjent. 

Har du spørsmål om din leveranse er du varmt velkommen å høre av deg på enten kundeservice@kitchentime.no eller Tel: +47 23 96 25 86. Våre telefontider er mandag-fredag fra 10-15.​