Kremet potetsalat med gressløk

1/6/2016

Fyldig potetsalat som tilbehør til grillmiddagen eller på koldtbordet!

Du trenger:

  • 1 kg nypoteter
  • ½ bunke gressløk
  • ½ purreløk
  • 1 dl lett creme fraiche
  • 1 ss majones
  • 1 ts dijonsennep
  • salt 
  • pepper

Slik gjør du:

  1. Skrell potetene og kok til de er myke. Sett til avkjøling.
  2. Skjær potetene i to eller i terninger. Bland med hakket purreløk og gressløk i en bolle.
  3. Bland sammen majones, lett creme fraiche, salt & pepper. Rør inn med potetene.
  4. Bruk ekstra gressløk som garnityr.

Serveringsskålen i den sommerlige fargen Caribbean kommer fra Le Creuset og kan kjøpes her:

http://www.kitchentime.no/no/p/oval-multiskal-14-l-caribbean