Glutenfrie minipaier med rødbeter og honning

7/8/2016

Disse minipaiene med rødbetsfyll er perfekt til sommerens buffet! Oppskriften gir enten en stor pai eller 4-5 minipaier.
Vi har paiformer i alle mulige former og fasonger.
 

Du trenger: 

Paideig:

  • 2,5 dl glutenfrie havregryn
  • 2,5 dl maismel
  • 150 g smeltet smør
  • 0,5 dl kesam etter behov

Fyll:

  • 3-4 rødbeter
  • 3,5 dl revet ost
  • 2 dl rømme
  • 1 egg
  • 1 ss honning

Krydder:

  • Timian 
  • Salt & pepper
  • Ristede solsikkekjerner

Slik gjør du:

  1. Kok rødbetene i 40 minutter til du har blitt myke og legg til nedkjøling.
  2. Rør sammen ingrediensene til paideigen og trykk ut i formen. Sett til avkjøling i ca. 30 minutter.
  3. Sett paideigen til forsteking på 225 grader i ca. 10 minutter.
  4. Bland ost, rømme, egg og honning i en bolle og smak til med timian, salt & pepper.
  5. Del rødbetene og fordel jevnt i formen og hell deretter over osteblandingen.
  6. Sett midt i ovnen og stek paien i 20-25 minutter på ca. 200 grader.
  7. Pynt med solsikkekjerner. Serveres helst varm. 

 

Vaffeljern Dobbel 906 manufacturer logo

Vaffeljern Dobbel 906

832.65 kr 629 kr
Personal Blender manufacturer logo

Personal Blender

304.73 kr 169 kr
Provence Plus Grytesett 5 deler manufacturer logo

Provence Plus Grytesett 5 deler

4 163.28 kr 1 499 kr