Friskt tilbehør til din Crème Brûlée

6/23/2015

Créme Brûlée er virkelig en fantastisk dessert på alle måter. Men du kan ikke unnslippe det faktum at den er kraftig og søt. Nettopp derfor passer det godt med et sunt tilbehør. Egentlig kan du servere nesten hvilken frukt som helst og bare la sesongen styre, men hvis du ønsker å løfte det enda et hakk anbefaler jeg salsa med mango, eple og fersk mynte. Mango og vanilje fungerer godt sammen og eple med mynte gir en frisk pust.

Mango och eplesalsa med mynte

Dette trenger du til 4 personer:

1 eple
2 tsk honing
1 msk cointreau eller lignende
1 mango
En håndfull fersk mynte

Slik gjør du:

Skrell og skjær eplet i terninger. Varm opp en kasserolle og tilsett eple og honning. La det koke i et minutt slik at eplet blir mykt på overflaten. Legg til en dash av likør og kok sammen raskt. Avkjøl, helst minst en halv time.

Skrell og skjær mango i terninger og hakk mynte. Bland eplebitene med mango og hakket mynte. Serveres med Crème Brûlée.