Vær først ute med eksklusive rabatter og kjøkkenkunnskaper
*Rabattkoden er personlig og gjelder kun ved kjøp over 600 kr. Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Her finner du stekepanner og traktørpanner i kobber. Kobber er varmeledende og er derfor godt egnet for matlaging på lav til mellomhøy varme da den holder godt på varmen.
talienske Ruffoni produserer panner for hånd i solid kobber som passer til alle varmekilder unntatt induksjon. Vi har også panner fra Dorre som har kobberbelegg, men også har kjerne i aluminium og rustfritt stål som gjør at de kan brukes på induksjon.
Kobberpanner har ekstremt god varmefordeling og raskt respons en kobberpanne har hele 22 ganger bedre varmefordeling enn panner av stål. En panne i tykk kobber med et tynr stål-lag er perfekt til eggeretter (omeletter og pannekaker)
Dette skiller kobberpanner fra andre panner som krever høy varme. Det kan hende at kobber mister glans og varme, men det eneste man trenger å gjøre da er å behandle pannen med en metallpuss. Det er veldig viktig å tenke på hvilke redskaper du bruker i kobberpanner, silikon og tre er eksempler på redskap som er skånsomme mot kobber. I